Otyakmaz Trabzonspor'u şikayet etmemiş (!)

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA’nın kendileri hakkında yürüttüğü soruşturmanın detaylarını açıkladı. Otyakmaz yaptığı açıklamada lafı “Biz Trabzonspor’u şikayet etmeyiz” noktasına getirerek kendisine yiğitlik payı çıkarsa da işin aslı bakımından z

Otyakmaz Trabzonspor'u şikayet etmemiş (!)

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA’nın kendileri hakkında yürüttüğü soruşturmanın detaylarını açıkladı.

Otyakmaz yaptığı açıklamada lafı “Biz Trabzonspor’u şikayet etmeyiz” noktasına getirerek kendisine yiğitlik payı çıkarsa da işin aslı bakımından zaten Trabzonspor’un şikayet edilecek herhangi bir konusu olmaması bu açıklamayı alay konusu yaptı.

Sivasspor Fenerbahçe maçında Korcan’ın yediği goller konusunda bir olumsuz kanaat olduğunu vurgulayan Otyakmaz “Ellerindeki kesilmiş tapeleri değil bütün geniş tapeleri sunduk. Bunun karşısında şaşırdılar. Bu sayede bazı düzeltmeleri yaptık. Zaten Korcan’ın böyle bir eyleme bulaşmış olsa bile ki biz inanmıyoruz, oyuncunun yaptığından dolayı kulübün sorumlu olamayacağı yönünde bir savunma verdik” diyerek kendisini avuttu.

"TRABZONSPOR KONUSU..."

İşte Otyakmaz’ın kendisine pay çıkarmaya çalıştığı açıklamaları :

“Eğer oyuncu, kulübü bağlarsa 10 sene içinde hiçbir Türk takımı Avrupa’ya gidemez. Trabzonspor konusu hiç gündeme gelmedi. Bize yapılmış olmasına rağmen Avrupa kapılarında kimseyi şikayet etmeyiz. Önyargılı bir grubun karşısına çıktık. Ama söylediklerimizle bence tereddütte düştüler. Parça parça değil tam tapelerle anlamın farklı olduğunu ispat ettiğimizi düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor