Osmanlıspor Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde büyük heyecan. Osmanlıspor Olympiakos'u ağırlayacak

Osmanlıspor Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?

Osmanlıspor Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar


UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Osmanlıspor Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Yunanistan'da oynanan ilk maçta golsüz beraber kalan iki takım Ankara'da tur savaşı yapacak. Rovanş karşılaşmasında Osmanlıspor rakibini geçerek adını son 16 turuna yazdırmak istiyor.

Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Macar hakem Istvan Vad'ın yöneteceği karşılaşma Tivibuspor 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler;

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajeviz, Prochazka, Numan, Pinto, Maher, Mehmet, Ndiaye, Regattin, Webo, Bifouma

Olympiakos: Leali, Figueiras, Botia, Da Costa, Cissokho, Retsos, Martins, Seba, Fortounis, Androutsos, Cardozo
Osmanlıspor Olympiakos

RAKİPTE EKSİKLER VAR

Trabzonspor'un eski golcüsü Cardozo ile Marin'in de yer aldığı Yunan ekibi Olympiakos'ta bir çok eksik bulunuyor İlk maçta kırmızı gören Brezilyalı stoper Viana ile Çin'de T.Teda'ya transfer olan 15 golle bu sezon takımın en skorer ismi Nijeryalı golcü Ideye Brown'ın yanı sıra kadroya alınmayan Trabzonsporlu eski orta saha Marko Marin forma giymeyecek. İlk maçta görev alan Cardozo ile cezası nedeniyle oynamayan Sivassporlu eski stoper Manuel da Costa kadroda yer alıyor.

Osmanlıspor'da ise sakat olan Aminu Umar bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

NASIL TUR ATLARIZ?
Tüm galibiyetler Osmanlıspor'a tur için yetecek. Olympiakos'un galibiyeti veya gollü beraberlikte tur atlayan Yunanistan temsilcisi olacak. İlk maçtaki gibi 0-0'lık eşitlik halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor