Osmanlıspor'a müjdeli haber

Olympiakos, Osmanlıspor maçına saatler kala golcüsünü sattı!

Osmanlıspor'a müjdeli haber
Olympiakos, Osmanlıspor maçına saatler kala golcüsünü sattı!  Olympiakos en golcü futbolcusunu Ankara'ya getirmedi, Osmanlı maçına saatler kala Çin kulübü Tianjin'e sattı.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Osmanlıspor-Olympiakos maçı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Yunan ekibinin en golcü ismi olan Nijeryalı forvet Brown Ideye, son anda kadrodan çıkarıldı ve Ankara'ya getirilmedi.
28 yaşındaki yıldız futbolcu, Çin'in Tianjin Teda takımına transfer oldu. Çin Kulübü bu transfer için kırmızı-beyazlılara 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncunun yıllık ücreti ise 4 milyon euro olacak.
CARDOZO'YA GÜN DOĞDU
Olympiakos'un West Brom'dan 5 milyon euroya aldığı Ideye bu sezon 20 lig maçında 13 gol atarken, Avrupa ve kupada da 1'er kez fileleri havalandırmıştı. Bu gelişmenin ardından, form durumu pek iç açıcı olmayan Oscar Cardozo'nun, Yunan ekibinde ilk 11 sahaya çıkması bekleniyor.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor