Osmanlı'nın hesabını Beşiktaş soracak

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan Beşiktaş'ın rakibi Osmanlıspor'u bir önceki turda eleyen Olympiakos oldu.

Osmanlı'nın hesabını Beşiktaş soracak
Beşiktaş'ın rakibi Olympiakos!

)UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan Beşiktaş'ın rakibi Osmanlıspor'u bir önceki turda eleyen Olympiakos oldu.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu kuraları bugün çekildi. İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde Beşiktaş, Osmanlıspor'u eleyen Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşti.
 
 
Siyah Beyazlı temsilcimiz ilk maçı 9 Mart'ta deplasmanda oynayacak. 16 Mart'taki rövanş ise Vodafone Arena'da...
 
İŞTE EŞLEŞMELER
 
Celta Vigo - Krasnodar
APOEL - Anderlecht
Schalke - B. Monchengladbach
Lyon - Roma
Rostov - Manchester United
Olympiakos - Beşiktaş
Gent-Genk
Kopenhag-Ajax

SERİ BAŞI UYGULAMASI YOK
İsrail liginin son şampiyonu Hapoel Beer Sheva’yı her iki maçta da mağlup ederek zorlanmadan elemeyi başaran ve Türkiye’nin Avrupa’daki tek temsilcisi olarak kalan Beşiktaş’ın son 16 turundaki rakibi kura sonunda belli olacak. Seribaşı uygulamasının olmayacağı kurada aynı ülke takımları eşleşebilecek.
EN GÜÇLÜSÜ MANCHESTER UNİTED
Manchester United, Schalke, Roma ve Lyon gibi turnuvanın iddialı ekiplerinin yanı sıra Fenerbahçe’yi sürpriz biçimde eleyen Rusya temsilcisi Krasnodar ile dün Osmanlıspor’u safdışı eden güçlü Yunan temsilcisi Olympiakos da Kartal’ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.
İLK MAÇ 9 MART'TA
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart’ta, rövanşları ise 16 Mart’ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs’ta gerçekleştirileceği UEFA Avrupa Ligi’nin final maçı ise 24 Mayıs’ta İsveç’in başkenti Stockholm’deki Friends Arena’da oynanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor