Osman Özköylü'den Trabzonspor sözleri: Dört gözle bekliyorum

Pendikspor ile 1. Lig'e yükselen teknik direktör Osman Özköylü'den Trabzonspor açıklaması geldi. Özköylü şampiyonluğun gurur verici olduğunu söyledi.

Osman Özköylü'den Trabzonspor sözleri: Dört gözle bekliyorum

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 3-1'lik Eskişehir galibiyetiyle bitime 5 maç kala mutlu sona ulaşan Pendikspor, bu sezon Türkiye'de profesyonel liglerde en erken şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. İstanbul ekibinin başında önemli bir başarıya imza atan teknik direktör Osman Özköylü , şampiyonluğun detaylarını anlattı.

Gurur verici bir şampiyonluğa ulaştıklarını söyleyen Özköylü, "Emeklerimizin karşılığını almak çok önemliydi. Kulübümüz büyük bir beklenti ve başarı arzusu ile yola çıkmıştı. Biz de bu takıma katkı koyduğumuz için mutluyuz. Hedeflediğimiz başarıya ulaştık. Erken ve önemli bir puan farkı ile şampiyon olmak bizim için gurur vericiydi" dedi

Pendikspor'un başında 2. Lig şampiyonluğuna imza atan Osman Özköylü, futbolculuk döneminde 9 sezon formasını giydiği Trabzonspor'un Süper Lig'de şampiyonluk için gün saymasıyla ilgili olarak ise, "Benim için çok ayrı bir mutluluk olacak. Hem çalıştırdığım takımın şampiyon olması hem de formasını giydiğim, kongre üyesi olduğum gönül verdiğim, bir anlamda taraftarı olduğum takımın şampiyon olacak olması benim için ayrıca gurur verici. Onların da şampiyonluğunu kutlamak için dört gözle bekliyoruz. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Pendikspor ile birlikte büyük bir başarıya ulaşan Özköylü, hem kazanılan şampiyonluk hem de gelecek hedefleri ile ilgili ayrıca şunları kaydetti:

"İyi bir takım devraldık. Göreve geldiğimizde ikinci ile puan farkı birdi. Bitime 5 maç kala ise 16 puan farkla şampiyon olduk. İşimiz hiç kolay olmadı. Pendikspor mevcut durumu ile herkesin yenmek istediği, hedef bir takım haline geldi ama bunun üstesinden geldik ve 16 puan farkla son 5 maç kala şampiyon olmayı başardık. Tüm zorluklar karşısında iyi bir sonuç aldık.

Lig'den teklifler almama rağmen Pendikspor'un bana sunduğu vizyon ve proje önemliydi. Bu göreve gelirken 1.Lig'de kısa süre çalışacağımın farkındaydım ve sonunda da şampiyonluğa ulaştık. Pendikspor'da çalışmaya karar vermemde etkili olan sebep bize daha üst liglerde hatta Süper Lig'de çalışma imkanı sunan bir proje sunması oldu. Bundan sonra gelecek sezon için 1. Lig'de başarılı olacak bir kadro kurulumu adına ekip olarak mesai harcayacağız.

Gelecek sezon 1.Lig'de hem tecrübeli hem de genç oyunculardan oluşan dengeli ve güçlü bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz doğru planlama ile ligde kalıcı olmak ama iddiamızı da ortaya koyacağız. Yola şampiyonluk parolası ile çıkmıyoruz ama iddiamızı ortaya koyacağız. Güçlü bir Pendikspor izleteceğimizden şüphemiz yok. Pendik taraftarının gurur duyacağı bir takım olacak."

Takvim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler