Ofspor'un yıldızı Süper Lig ekibinin takibinde

TFF 3. Lig takımlarından Ofspor, transfer çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Ofspor'un yıldızı Süper Lig ekibinin takibinde

HABER61 - SPOR SERVİSİ

TFF 3. Lig'de mücadele eden Ofspor yeni teknik direktörü Ahmet Özen ile yeni sezonu planlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde takımda forma giyen Ziya, Ömer Faruk, Çağatay, Gökhan ve Miraç'ın takımda kalacağı Nevzat, Niyazi, Angeler ve Mertkan'ın da transfer olmaları durumunda kolaylık sağlanacağı, diğer oyunculara kulüp bulunması söylendiği açıklanmıştı.

Transfer çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Ofspor Kulübü, "Kulübümüz üst liglere transferi için kolaylık göstereceğini açıkladığı Nevzat Bilen ile İstanbulspor, Mertkan Güneysu ile Kasımpaşa, Niyazi Çolak ile Bodrumspor, kaleci Philipp Angeler ile de Boluspor ve Altay kulüpleri ilgileniyor." ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir altyapısından yetişen 21 yaşındaki Mertkan Güneysu, Ofspor ile bu sezon 25 maçta forma giydi. 25 yaşındaki Nevzat Bilen ise bu sezon 34 maçta 13 gol kaydetti. Kaleci Angeler, 33 maçta forma giyerken, Niyazi Çolak, 31 maçta 5 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor