Ofspor'dan maç sonu 'Fair Play' isyanı!

TFF 3. Lig'de Ofspor deplasmanda Adıyaman 1954 ile karşılaştı.

Ofspor'dan maç sonu 'Fair Play' isyanı!

TFF 3. Lig 2. grupta mücadele eden Ofspor, Adıyaman 1954 ile deplasmanda karşılaştı. Ofspor'un 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Karadeniz ekibi Adıyaman'da 'Fair Play cinayeti' başlıklı yazısında "2-1 öndeyken, rakip takım oyuncusunun sakatlanması sonucu topu taca attık.Rakibini topu bize vermesini beklerken, Baran Basut adlı oyuncu kalecimizin üzerinden aşırtma bir vuruş ile skoru 2-2 yaptı. Daha sonra rakip takım ve futbolcularla aramızda anlaşıp bize gol attırma kararına rağmen santradan kaleye bomboş giderken rakip takım kaptanı M. Ali Yakışık ani kararla vazgeçerek golü önlemiş yakışı kalmayan hareketi ile centilmenliğe gölge düşürüp puanlarımızı çalmıştır. Fair Play diye birşey yokmuş; haram puanlar varmış. Evine ekmek götürdüğünü söyleyenleri ise vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Ofspor'dan maç sonu 'Fair Play' isyanı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor