Ofspor'da Niyazi Çolak ve Nevzat Bilen ile yollar ayrıldı!

TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor'da Niyazi Çolak ve Nevzat Bilen'in takımdan ayrılacağı resmen açıklandı.

Ofspor'da Niyazi Çolak ve Nevzat Bilen ile yollar ayrıldı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor, teknik direktörü Ahmet Özen'le yeniden yapılanma yoluna giderken, geçen sezondan birçok oyuncu ile de yollarını ayırma kararı almıştı.

4 sezondur forvet bölgesinde attığı gollerle takımı sırtalayan isimlerden biri olan Nevzar Bilen ile yolların karşılıklı olarak ayrıldığı açıklandı. Ofspor'dan yapılan açıklamada, "4 sezondur formamızı giyen takım kaptanımız Nevzat Bilen sözleşmesinde yazan rakamın fazlasını da hibe ederek serbest kalmıştır. Bugüne kadar saha içi ve dışında bizi hiç üzmeyen golü bilen adamın hakettiği liglerde oynamasını diliyoruz. Başarılar" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca yine takımın önemli oyuncularından biri olan Niyazi Çolak, Bayburt İÖİ'ye transfer oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "4 sezondur formamızı giyen başarılı futbolcumuz Niyazi Çolak'a talip olan 2. Lig'İn yeni ekibi Bayburt İÖİ ile anlaşmaya varılmıştır. Komşumuza ve evladımıza hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

Ofspor'da Niyazi Çolak ve Nevzat Bilen ile yollar ayrıldı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor