Ofspor A.Ş. oluyor !

Ofspor yönetimi, kulübü şirketleştiriyor.  Model Ya Rizespor yada İstanbulspor olacak.Ofspor yönetimi  şirketleşme kararı aldı. Türkiye 2. liginde mücadele eden Ofspor  yönetimi kulübü A.Ş. yapmak için harekete geçti. Bordo Mavi Beyazlı yönetim model olar

Ofspor A.Ş.  oluyor !

Ofspor yönetimi, kulübü şirketleştiriyor.  Model Ya Rizespor yada İstanbulspor olacak.

Ofspor yönetimi  şirketleşme kararı aldı. Türkiye 2. liginde mücadele eden Ofspor  yönetimi kulübü A.Ş. yapmak için harekete geçti. Bordo Mavi Beyazlı yönetim model olarak ya Rizespor A.Ş.’yi yada İstanbulspor A.Ş.’yi seçecek. Hisseleri 30  TL'den satışa sunmayı  planlayan yönetim kurulu hisse satışından toplam 3 Milyon TL gelir bekliyor.

Yönetim kurulu maddi anlamda rahatlamak için kulübü Anonim Şirket yapmayı planlarken model konusunda ki kararı bu hafta içinde yapacağı toplantıda kararlaştırarak, şirketleşmek için hareket geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor