Oflular Ligi Obama'ya şikayet etti

Spor61’in haberine göre Trabzonsporlu Oflu taraftar İngilizce ve Türkçe yazdıkları mektubu ABD başkanı Hüseyin Barak Obama’ya gönderdi. Mektupta bordo mavili yönetime de eleştiri vardı.Mektubun içeriği ise, "Güzel ülkemizden ve onun ateşli, fanatik taraft

Oflular Ligi Obama'ya şikayet etti

Spor61’in haberine göre Trabzonsporlu Oflu taraftar İngilizce ve Türkçe yazdıkları mektubu ABD başkanı Hüseyin Barak Obama’ya gönderdi. Mektupta bordo mavili yönetime de eleştiri vardı.

Mektubun içeriği ise, "Güzel ülkemizden ve onun ateşli, fanatik taraftarlarından zatıalilerinize selamlar.. Sizin dünya üzerinde çizdiğiniz adil olma, hakkını hakklıya teslim etme, güçlü olanı değil, hak edeni koruma gayret ve yöntemlerinizle sizden büyük Trabzonspor’umuzun al-i haklarını koruma hususunda yardımlarınızı bekliyoruz. Son haftalarına girdiğimiz spor toto süper liginde artık daha fazla darbe yememek ve hakem hatalarından daha fazla acı çekmemek için sizinde olaya müdahil olarak hakkaniyetle ligin tamamlanmasını sağlamak ve korunamayan haklarımızı koruma hususların da yüksek katkılarınızı umuyor vede bekliyoruz. Son olarak ilk Türkiye ziyaretinizde takımımızın en golcü elemanı Burak Yılmaz’ın kanlı formasını size takdim edeceğimizi iftiharla ifade ediyor şimdiden teşekkürlerimizi arz ediyoruz” şeklinde.

22 taraftarın imzaladığı mektup Of postanesinden postaya verildi.

El koyulmazsa, mektup yerine ulaşır mı, ya da nasıl bir cevap gelir? bilinmiyor. Şimdi den merak edilen konu bu...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor