Norveç'te Sörloth depremi

Türkiye'nin rakibi Norveç'te Sörloth forma giyemeyecek

Norveç'te Sörloth depremi

Real Sociedad’ın Granada maçında sakatlanan Alexander Sörloth’un durumu belli oldu. Hamstring sakatlığı geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncunun durumu kulübü kadar olduğu kadar milli takımınında da merak konusu olmuştu.  

Kadıköy’de grubun kader maçı  

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 8 Ekim’de grubun kader maçında Türkiye’nin karşısına çıkacak Norveç Milli Takımı’nda kötü haberi en yetkili isim açıkladı. Vikinglerin teknik direktörü Stole Solbakken yıldız futbolcunun ay-yıldızlılara karşı oynayamayacağını itiraf etti.  

‘İyi bir oyuncumuzu kaybettik’  

Norveç basınında yer alan haberlerde milli takım hocası Solbakken’in Sörloth’un Türkiye ve Karadağ maçlarında forma giyemeyeceğini doğrulayarak “Benim zamanımda da etkili bir performans sergileyen iyi bir oyuncumuzu kaybettik, fazla da söyleyecek bir şey yok” dediği aktarıldı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler