Norveç'te Haaland Türkiye maçında yok!

Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, sakatlığı bulunan Erling Haaland'ın milli takıma gitmeyeceğini açıkladı. Türkiye ile karşılaşacak olan Norveç'te Sörloth sonrası Haaland da forma giyemeyecek.

Norveç'te Haaland Türkiye maçında yok!

A Milli Takımımız ile 8 Ekim'de Fenerbahçe Ülker Stadı'nda karşılaşacak olan Norveç'te Sörloth'un ardından Erling Haaland da forma giyemeyecek. Daha önce açıklanan kadroya dahil edilen yıldız golcü, sakatlığı sebebiyle milli takıma gitmeyecek. Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, Haaland'ın milli takıma gitmeyeceğini, milli arayı Almanya'da tedavi olarak geçireceğini açıkladı.

Alexander Sörloth da Norveç Milli Takımı'nın kadrosundan sakatlığı sebebiyle çıkarılmıştı.

Türkiye-Norveç maçı, 8 Ekim Cuma günü, saat 21.45'te Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak. Ay-yıldızlılar, elemelerde 11 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Letonya'ya konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor