Nihat Kahveci tehdit etti mi ?

Nihat Kahveci, dünkü olayın kesinlikle basına karşı yapılmış bir şey olmadığını belirterek, ''13-14 senelik futbol kariyerimde bugüne kadar böyle polemiklerle gündeme gelmedim. Bugüne kadar hep futbolumla gündeme geldim. Böyle bir olayla gündeme geldiğim

Nihat Kahveci tehdit etti mi ?

Nihat Kahveci, dünkü olayın kesinlikle basına karşı yapılmış bir şey olmadığını belirterek, ''13-14 senelik futbol kariyerimde bugüne kadar böyle polemiklerle gündeme gelmedim. Bugüne kadar hep futbolumla gündeme geldim. Böyle bir olayla gündeme geldiğim için tüm spor kamuoyundan özür diliyorum'' diye konuştu.

 

Kötü oynamasını, futbolunu herkesin eleştirebileceğini anlatan Nihat, ''Ben bu tür eleştirilere açığım. Ancak hassas olduğum başka konularda yapılan eleştiriler, kazandığım paranın haram olduğunun söylenmesi sabrımı taşırdı. Bu kişi Beşiktaş'a geldiğim günden beri maddiyat konusunda eleştiriler yaptı. Bu konudaki hassasiyetimin en büyük nedeni de 3-4 yıl önce yaşamış olduğum bir olaydır. O olay, beni çok etkilemiştir. Yine de böyle bir olayla gündeme geldiğim için üzgünüm, O kişi, benim kendisini tehdit ettiğimi iddia ediyor. Benim kesinlikle o kişiye karşı bir tehdidim olmadı. Sadece bana karşı yazdığı eleştiriler nedeniyle, o zamanki sinirli halimle tepkide bulundum ve kötü bir söz söylemedim. Beni tanıyanlar bilir. Bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Ayrıca, ben saha içinde Quaresma ile tartıştığımda, bu kişi yanındakilere 'Keşke Quaresma iki tane patlatsaydı' demiş'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler