Neymar'ın tecavüz skandalı! Görüntüler ortaya çıktı

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın tecavüz davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Neymar'ın tecavüz skandalı! Görüntüler ortaya çıktı

Neymar'ın kendisine tecavüz ettiğini ileri süren Najila Trindade'nin videoda oyuncuya saldırdığı görünüyor. Najila, bu esnada bunu bir gün önce dövüldüğü için yaptığını söylüyor.

Videoda, Neymar ile Najila'nın birlikte odaya girdiği görülüyor. Sonra Najila, Neymar'a vuruyor. Neymar, "Vurma, vurma" derken, Najila, "Vurma mı? Sen bana vur diye mi? Sana vuracağım. Sana neden vuruyorum biliyor musun? Çünkü, dün bana tecavüz ettin. Beni yalnız bırak" diye bağırıyor ve ikili görüntüden çıkıyor.

Videonun bir kısmının sızdırıldığı belirtilirken, şu an için geri kalan bölümde ise neler yaşandığı bilinmiyor.

"BENİ CİNSEL İLİŞKİYE ZORLADI"
Brezilya basınına konuşan Najila, "Birbirimize Instagram'dan mesajlar atıyorduk. Beni Paris'e çağırdı ancak yolculuk masraflarını karşılayamazdım. Otel ve uçak biletini satın almış. O gece bana tecavüz ederken dayak attı. Ona prezervatif bulmasını söyledim. Olmazsa, kabul etmeyeceğimi belirttim. Cevap dahi vermedi. Devam etti. Cinsel ilişkiye zorladı. Durmasını istedim ama durmadı. Bana şiddet uyguladı. Her şey zaten çok hızlı gerçekleşti" dedi.

NEYMAR, "BANA TUZAK KURULDU" DEMİŞTİ
Neymar geçtiğimiz günlerde konu hakkında "O gün yaşananlar, bir erkek ve bir kadının dört duvar arasında yaşadığı türden normal şeylerdi. Hiçbir yanlışlık yoktu. Sonraki günde bana, öncesinde nasıl mesajlar atıyorsa öyle mesajlar atmaya devam etti. Bir müddet görüşmedik ve ardından tecavüz haberlerini gördüm. Suçlanıyordum. Bu çok güçlü bir iddia ancak insanlar gerçekte neler olup bittiğini bilmeden böyle haberler yazdılar. Bana tuzak kuruldu. Ancak, gelecekte bundan çok önemli dersler çıkaracağım. Bu insanlar, şantajcı ve bu yolla para kazanmaya çalışıyor. Bu durum yalnızca beni değil ailemi de yaraladı. Ben dürüst bir adamım ve bundan sonra da öyle olacağım" şeklinde açıklama yapmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor