Nereden nereye! Trabzonspor'un eski golcüsü...

Bir zamanlar Türk futbolunda adından Kral diye söz ettiren Gökhan Ünal, Menemen Belediyespor'da kadro dışı kaldı

Nereden nereye! Trabzonspor'un eski golcüsü...

 Trabzonspor'un 2008 yılında Kayserispor'dan 6 Milyon Euro'ya transfer ettiği ve ardından Burak Yılmaz ve 3 Milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye gönderdiği Gökhan Ünal, futbolun zirvesinden en dibe kadar düştü. Bir zamanlar adından kral olarak bahsedilen futbolcu Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Menemen Belediyespor'da  kadro dışı bırakıldı


SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta evinde Eyüpspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Menemen Belediyespor'da golcü Gökhan Ünal, süresiz kadro dışı bırakıldı.

Eyüpspor maçının ardından kulüp binasının yanında taraftarlarla tartıştığı öğrenilen Süper Lig gol kralı apoletli oyuncuya, disiplinsiz davranışları yüzünden yaptırım uygulandığı açıklandı. Kariyerinde Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi kulüplerde de oynayan 35 yaşındaki golcüye kadro dışı bırakılmasının yanında 20 bin TL de para cezası verildiği, bu cezanın oyuncunun alacaklarından kesileceği belirtildi.

Grubunda son 4 haftada 10 puan kaybeden sarı lacivertlilerde çember iyice daraldı. Bir maçı eksik olan lider Gümüşhanespor'un 9 puan gerisine düşen Menemen Belediyespor'un play off kovalayan rakipleriyle de arasındaki puan farkı da azaldı. Puan tablosunda 40 puanla 3'üncü sırada yer alan Menemen Belediyespor ile 6'ncı basamaktaki Karşıyaka'nın arasında sadece 3 puan fark kaldı.

Yönetimin teknik direktör Suat Kaya'dan geniş çapta rapor isteyeceği ve takıma para cezalarının kesilebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler