Ndiaye yeniden Süper Lig'e dönüyor

Trabzonspor'un eski futbolcusu Ndiaye Adana Demirspor'a transfer oluyor

Ndiaye yeniden Süper Lig'e dönüyor

26 yıllık aradan sonra adını Süper Lig’e yazdıran Adana Demirspor’da transfer çalışmaları başladı. Kadrosuna ilk olarak Menemenspor’dan Tayfun Aydoğan’ı katan Mavi Şimşekler, Trabzonspor'un eski futbolcularından Badou Ndiaye’yi transfer etmek için görüşmelere başladı. 

  Geçtiğimiz sezon 6 aylığına Fatih Karagümrük'te forma giyen Badou Ndiaye, sezonu Al-Ain'de kapatmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde yarım sezon geçiren oyuncunun sözleşmesine dair detaylar belirsizliğini korurken; Adana Demirspor, Senegalli oyuncu için devreye girdi.

Dün gerçekleşen transfer görüşmelerinde iki taraf da masadan olumlu şekilde ayrıldı. Rakamsal olarak iki taraf arasında küçük farklar bulunurken; anlaşma sağlanması halinde Ndiaye'nin Adana Demirspor'a 3 yıllık imza atması bekleniyor.

Süper Lig'i yakından tanıyor
Taraflar arasında herhangi bir sorun yaşanmadığı sürece, Senegalli orta saha oyuncusunun Adana Demirspor'a katılması düşünülüyor. Daha önce Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük gibi ekipler de top oynayan Ndiaye, Süper Lig'i yakından tanıyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 14 maça çıkıp 3 gol, 4 asist yapan futbolcu; Karagümrük'ten sonra soluğu Al-Ain'de almıştı. 

Ajanspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor