Mustafa Yumlu: Trabzonspor'un oyunu şampiyonluk için yeterli değil

Denizlispor'un Trabzonlu futbolcusu Mustafa Yumlu maç sonunda Haber61'e konuştu

Mustafa Yumlu: Trabzonspor'un oyunu şampiyonluk için yeterli değil

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Denizlispor'a 2-1 yenildiği karşılaşmanın ardından bordo mavililerin eski futbolcusu Denizlispor forması giyen Mustafa Yumlu açıklamalarda bulundu.

Haber61'e konuşan Mustafa oldukça samimi değerlendirmelerde bulunurken Trabzonspor için oynanan futbolun şampiyonluğa yetmeyeceğini ifade etti.

Mustafa şöyle konuştu;

Rodallega daha önce çok deniyordu ama olmuyordu. Bugün maalesef değerlendirdi. Onun adına çok sevindim. Bizim amacımız ligde kalmak. Biz haddimizi biliyoruz. Emin adımlarla gidiyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ama hedefimiz ligde kalmak.  Savaşıyoruz, ne kadar puan alabilirsek almaya çalışıyoruz. Bu ligde herşey olabilir. Herkes birbirinden puan alıyor.

BU OYUN ŞAMPİYONLUK İÇİN YETERLİ DEĞİL

Trabzonspor bir an önce toparlanması gerekiyor, şampiyon olmak istiyorsa. Ama bu oyun bence yeterli değil şampiyonluk için. Biz çok baskı bekliyorduk, üzerimize gelirler diye düşünüyorduk. İlk yarı onun paniğinden biz istediğimizi yapamadık. Devre arasında bunu konuştuk ikinci yarı daha güvenli sahaya çıktık ve çok rahat oynadık. İkinci yarıya bakılırsa maçı hakkettik.

BEN ŞAMPİYONLUĞU 2010'DA YAŞADIM

Trabzonspor şampiyon olursa çok mutlu olurum. Ben 2010'da yaşadım bunu. İnşallah genç kardeşlerim de yaşar. Ama bu oyun yeterli değil onlar için.

Çok mutluyum gençlerin oynadığı için. Biz onların ağabeyleriydik. Uzun bir sakatlık yaşadım, çok acı çektim. Trabzonspor sezon başında tesislerde idman yapmama izin vermişti, Allah razı olsun.

UMARIM TRABZONSPOR TOPARLANIR

İnşallah Trabzonsporumuz şampiyon olur. Şuan Denizlispor için oynuyorum. Buraya gelmekten çok mutlu oldum. Şehir, kulüp her şey çok güzel. Ama tekrar ediyorum bu oyun şampiyonluk için yeterli değil, umarım toparlanıp önündeki maçları alırlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler