Mustafa Yumlu'nun mutlu günü

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu’nun mutlu günü.  Ligin ilk yarısı bir maç dışında dün oynanan karşılaşmalarla sona ererken evliliği düşünen futbolcularda nikah masasına oturmaya başladı.Bordo mavili ekibin alt yapısından yetişen Mustafa Yuml

Mustafa Yumlu'nun mutlu günü

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu’nun mutlu günü.  Ligin ilk yarısı bir maç dışında dün oynanan karşılaşmalarla sona ererken evliliği düşünen futbolcularda nikah masasına oturmaya başladı.

Bordo mavili ekibin alt yapısından yetişen Mustafa Yumlu’da bu akşam evlil futbolcular

  kervanına katıldı Mustafa saat 16 00 da zorlu otelde düzenlenen törenle  Fatma (Mazlum) Yumlu ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şahitliklerini Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer, asbaşkan Nevzat Şakar,teknik direktör Şenol Güneş Halil Mazlum ve Adil Ekşi yaptılar

Genç çiftin nikahını Trabzon Belediye başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kıydı

Teknik direktör Şenol Güneş nikahta yaptığı espri günün konusu oldu. Güneş Mustafa Yumlu'ya 3 cocuk isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi demeyeceğini ve sayıyı Fatma hanım ve  Mustafa'ya bırakacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor