Mustafa Reşit Akçay Trabzon'da istifa yazanlara çattı

Trabzonspor’un Ankara’da karşılaştığı ve 1-0 yendiği Osmanlıspor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, maç sonunda Haber61 ekibine özel açıklamalar yaptı.

Mustafa Reşit Akçay Trabzon'da istifa yazanlara çattı

Haber61 / Spor Servisi / ÖZEL HABER

Haber: Tuncay Lakot - Emrah Paça


Zorlu Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Osmanlıspor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Haber61 TV mikrofonlarına çok önemli açıklamalarda bulundu.

 
Zorlu mücadeleyi şanssızlık olarak değerlendiren Mustafa Reşit Akçay şu şekilde konuştu: “1 buçuk aydan beri futbol adına önemli bir efor sarf ediyoruz. Çok çalıştık çok uğraştık ama rabbim takdirimizi bu yönde kesmiş. Şans hazırlıklı beyinden yanadır ve bir gün bize dönecektir. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Her türlü fiziksel üstünlüğü göstermiş olmalarına rağmen tek bir pozisyonda gol yedik. Bu çok garip. Bu maçı unutmalı geride bırakmalıyız. Olympiakos maçı geliyor ve artık önümüzdeki maça bakmalıyız.”
 
Trabzon basınında hakkında yazılan istifa haberlerine kızgınlığını dile getiren Mustafa Reşit Akçay, şöyle sitem etti: “Trabzon basınında bazı gazetelerde istifa etmemle ilgili haberler yazıyor. Öyle bir şey yok. İstifa etsem ne değişecek? Ben ekmek yediğim tabağa tükürmem. Eğer benden kaynaklanan bir sorun varsa da kulübün önünü açmak lazım. Ben paranın pulun peşinde biri değilim. 32 yıldır mesleğimde mücadele eden biriyim. Bir gün olsun kaçtım mı lan? Allaha inancım var benim. İlk defa mı kovuldum ya da ilk defa mı ayrılacağım? Sadece ben o kulübün yararlarını düşünüyorum.  Benden kaynaklanan bir sıkıntı varsa onun önünü açmaya çalışıyorum. Eğitim almış bir adamım ben. Herkesin sıkıntıları sorunları olabilir. Tabi ki ruhsal sıkıntılarımız olacaktır. İnsanım ben makine miyim?  Trabzon’da gazetecinin biri 1000 km’den beni yazmış. Bırakın bizi Allah aşkına. Trabzonspor’la ilgilenin. Söyledin, yazdın, aşağıladın ne oldu şimdi? Tirajın mı arttı, daha mı çok sattın ne oldu? Onları yazarken bana sormadın, kulübüme sormadın, yönetimine, menajerime sormadın, niye öyle konuşuyorsun. Basın daha dikkatli olmalı. Nezaketle konuşulmalı. Ölçüyü kaçırmamalıyız. Biz de insanız, bizim de duygularımız var.”
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor