Mustafa Reşit Akçay'ın galibiyet sevinci

Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Teleset Mobilya Akhisarspor galibiyeti sonrası konuştu.

Mustafa Reşit Akçay'ın galibiyet sevinci

Süper Lig'de konuk ettiği Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-0 yenen Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, kendileri için önemli bir maça çıktıklarını belirterek, "Camiamız ve herkes için çok önemli olan bir galibiyeti elde ettik" dedi.



Mustafa Reşit Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada müsabakayı iki farklı devre ve bölüm olarak değerlendirebileceklerini söyledi.

İlk yarıda rakibin uyguladığı baskı sonucu ligin seviyesinin de altında bir oyun oynadıklarına dikkati çeken Mustafa Reşit Akçay, "Buna rağmen ikinci yarı bunu düzelttik. Topun bizde kalmasıyla ilgili süreci biraz artırdık. Bu da bizim oyuna hakimiyetimizi yükseltti. Camiamız ve herkes için çok önemli olan bir galibiyeti elde ettik. Oyuncularımızı kutluyorum." diye konuştu.

Bir gazetecinin, dedesi vefat eden Ömer Ali Şahiner ile ilgili sorduğu soruya Akçay, bu oyuncunun karşılaşmada forma giymesiyle profesyonel olduğunu kanıtladığını belirtti.

Ömer Ali Şahiner'in bugün farklı şeyler ispat ettiğini anlatan Akçay, şöyle konuştu:

"Farklı duygularla, farklı şeyler yapılabileceği ilgili çok iyi bir örnek oldu. Bu onun şansıydı, iyi kullandı. Konyaspor camiası olarak böyle oyunculara sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Bu arada Ömer Ali'nin ailesine de başsağlığı diliyorum. Dedesine de rahmet diliyorum."  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler