Mustafa Reşit Akçay'dan sitem dolu mesaj: 21 kişi geldik, 20 kişi dönüyoruz

Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor yenilgisi sonrası sitem dolu sözler kullandı.

Mustafa Reşit Akçay'dan sitem dolu mesaj: 21 kişi geldik, 20 kişi dönüyoruz

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor-Konyaspor maçında 2-1'lik skorla kazanan taraf Trabzonspor oldu. Maçta girdiği pozisyonda sakatlanarak oyun dışı kalan oyuncu Traore'nin ayağının kırılması maça damgasını vurdu. 


Konyaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay maç sonunda değerlendirmelerde bulunarak Traore'nin ayağı kırılması konusunda sitem dolu sözler sarf etti: "Oyunu istediğimiz gibi sürdürdük ama bazen de disiplinden uzaklaştık. Yerleşik haldeyken 2 gol yedik. Bu biraz düşündürücü ama genel olarak bakarsak Traoreyi hastanede bırakarak 20 kişi olarak dönüyoruz.  Esas dülşündürücü olan bu. Buna sebep olanlar ne yaptığını bir kez daha düşünmeli. Biz yine işin içindeyiz ama buraya 21 kişi gelip 20 kişi dönüyorsak bunu birileri düşünmeli. İnsan garipsiyor ve içinizden birşey akıyor gibi. Bir emek veriyorsunuz ve karşılığını almanız geliyor. Yarın tekrar antrenmana başlayacağız. Yine de güzel bir mesleğimiz var. Acı çekiyoruz. Bunu herkes bilmez, acı çekeceksiniz ama belli etmeyeceksiniz." 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor