Muhammet Ali Kurt Hekimoğlu'nda

Hekimoğlu Trabzon, İstanbulspor’un savunma oyuncusunu transfer etti

Muhammet Ali Kurt Hekimoğlu'nda

TFF 2.Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor’dan kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Muhammet Ali Kurt ile sözleşme imzaladı.

Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelebi’nin katılımı ile tesislerimizde gerçekleşen imza töreninde 25 yaşındaki başarılı oyuncu kendisini 3 yıllığına Lacivert-Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelebi, “Savunma bölgemizde eksiğimiz vardı. O bölgeye de Muhammet’i aldık. Genç ve kaliteli bir kadro kuruyoruz. Muhammet de takımımıza önemli katkılar sağlayacaktır” dedi. Hekimoğlu Trabzon FK’ya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Muhammet Ali Kurt, “Burada takımımım için elimden geleni yapacağım. Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler