Müdürden TS'liye tehdit şoku !

Trabzonspor'un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Samsunspor maçında kırmızı- beyazlı rakip takım seyircisinin kendi tribünlerinde yaktığı meşalelerin ve çıkarttığı olayların sorgusuna herhangi bir cevap vermeyen Trabzon İl Emniyet Müdürü Yavaş'tan d

Müdürden TS'liye tehdit şoku !

Trabzonspor'un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Samsunspor maçında kırmızı- beyazlı rakip takım seyircisinin kendi tribünlerinde yaktığı meşalelerin ve çıkarttığı olayların sorgusuna herhangi bir cevap vermeyen Trabzon İl Emniyet Müdürü Yavaş'tan dün gerçekleştirilen asayiş toplantısında Trabzonspor taraftarına tehditvari uyarılar.

 

Yavaş'ın, taraftara, "O gün Avni Aker’i tiyatro yerine çevirin" tarzı konuşmaları taraftarı çılgına döndürdü.

 

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nde dün yapılan toplantıda taraftar dernekleri başkanlarıyla yarın Avni Aker'de oynanacak olan maçla ilgili tehditvari uyarılarda bulunan Ertan Yavaş'a Trabzon'da büyük tepki oluştu.

 

Maç öncesi güvenlik açısından zaafiyet yaşamak istemeyen emniyet güçleri bordo-mavili taraftarlarla bir araya gelerek güvenlik konularını konuştu.

 

Taraftar gruplarına bir takım uyarılarda bulunan İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, maç sırasında uygulanacak güvenlik kuralları hakkında bilgi verirken sert önlemler alınacağını söyledi.

 

Normal maçların dışında iki üç kat daha fazla önlemin alınacağı karşılaşmada hiçkimsenin gözünün yaşına bakılmayacağı vurgulandı.

 

Toplantıda Trabzonspor adına Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Çebi, yer alırken toplantının atmosferinin 1995-96 sezonunda oynanan Trabzonspor maçı öncesindeki atmosfere benzediği öğrenildi.

 

Taraftar grup başkanlarından gruplarına hakim olmaları istenirken pankart ve benzeri afişlerin tribünlere alınmayacağı küfür edilmemesi, siyasi pankartlar açılmaması, olumsuz sloganlar atılmaması istendi.

 

Ayrıca bugün yayımlanan gazeteler de Yavaş'ın toplantıdaki sözlerini sayfalarına taşıyarak tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler