Muammer Ayvaz pes etti !

 Trabzon’un başarılı teknik direktörlerinden Muammer Ayvaz ligin 4. Haftasında 4 puanla devraldığı Erzincanspor’’u 27 puana kadar taşıyarak görevinden ayrıldı. Kulübün ekonomik sorunları bir türlü aşamaması ve oyunculara verilen sözlerin yerine getirileme

Muammer Ayvaz pes etti !

 

Trabzon’un başarılı teknik direktörlerinden Muammer Ayvaz ligin 4. Haftasında 4 puanla devraldığı Erzincanspor’’u 27 puana kadar taşıyarak görevinden ayrıldı. Kulübün ekonomik sorunları bir türlü aşamaması ve oyunculara verilen sözlerin yerine getirilememesi sonucu ayrılmak zorunda kalan Ayvaz görev yaptığı süre içerisinde başarılı bir grafik çizdi. Bölgesel amatör ligi 1. Grupta mücadele veren Erzincanspor son maçında deplasmanda Ardahanspor’u 2-0 mağlup etmişti.

BAŞKAN BEKTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Erzincanspor kulübü başkanı Kenan Bektaş Muammer Ayvaz ile başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek “ Ekonomik sorunlarımızı ne yazık ki bir türlü aşamadık. Şehrimizin Belediye başkanı ve siyasi güçleri, iş adamları verdikleri sözleri yerine getirmedi. Durum böyle olunca bizde sınırlı imkanlarımızla bu kulübü ancak bu noktaya kadar taşıyabildik.  Muammer Ayvaz hocamıza  olumsuz şartlarda bize bu kadar hizmet verdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler