Milli Takım'a Güneş doğdu

Türkiye: 4 - Moldova: 0 (Maç Sonucu)

Milli Takım'a Güneş doğdu

2020 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’ne Arnavutluk galibiyetiyle başlayan Milli Takımımız Eskişehir’de Moldova’yı ağırladı. İlk maçta Arnavutluk'u deplasmanda Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleri ile 2-0 mağlup eden Ay-Yıldızlı ekibimiz Moldova'yı da 4-0'lık gibi farklı bir skorla yenerek 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya çıkartarak güzel bir başlangıç yaptı.

A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’ndaki ikinci maçında Eskişehir’de Moldova ile karşılaştı. İlk maçta Arnavutluk'u deplasmanda Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleri ile 2-0 mağlup eden Ay-Yıldızlı ekibimiz, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda muhteşem bir taraftar desteği ile rakibini 4-0' gibi farklı bir skorla geçti ve 2'de 2 yapmayı başardı. Gol yemeden iki maçta 6 gol atan Millilerimiz eleme grubuna hızlı bir başlangıç yapmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler