Milli maçta asılan "şike" pankartı TFF'yi kızdırdı!

Trabzon'daki milli maçta pankart asan taraftarlar gözaltına alınıp sonrasında serbest bırakıldı

Milli maçta asılan "şike" pankartı TFF'yi kızdırdı!

Haber61 Spor Servisi

Trabzon'da oynanan Türkiye Rusya milli maçına tribünde asılan pankart damga vurdu. TFF'yi şike nedeniyle eleştirren pankartta İngilizce olarak "Birlikte Paylaşalım: Sonsuza kadar utanç. Türkiye Futbol Federasyonu şikeyi desteklemektedir." ifadeleri kullanıldı.

TFF YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇTİ

Trabzonsporlu bir grup taraftar tarafından açılan pankart sonrasında tribünlerde yer alan TFF yetkililerinin oldukça hareretli telefon görüşmeleri yaptığı ve sonrasında tribündeki ilgili bölüme güvenlik güçlerinin yönlendirildiği belirtildi. Polis tarafından buradaki 3 taraftarın gözaltına alındığı ve maçın ikinci yarısının sonuna doğru da serbet bırakıldıkları bildirildi.

Açılan pankart sosyal medyada da büyük yankı uyandırırken Trabzonsporlu taraftarlar tarafından en çok paylaşılan karelerden biri oldu.

Pankartı açan ve gözaltına alınıp serbest bırakılan taraftarlar;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler