"Messi'nin Barcelona'da emekli olmasını istiyoruz"

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu Messi kriziyle ilgili konuştu

"Messi'nin Barcelona'da emekli olmasını istiyoruz"

Lionel Messi'yle yaşadıkları sorunlar hakkında konuşan Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, "Hepimiz onun Barcelona'da emekli olmasını istiyoruz. Onu ayrılması için zorladığım konuşuldu ancak böyle bir şey hiç olmadı" dedi.

Barcelona'da eleştirilerin hedefinde yer alan başkan Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi krizi ve istifa iddiaları hakkında konuştu.Başkan Bartomeu, Messi'nin ayrılık kararı ve geri dönüşüyle ilgili olarak, "Hepimiz onun Barcelona'da emekli olmasını istiyoruz. Önceliğimiz Messi'nin yeni projemizde yer almasıydı. Onu ayrılması için zorladığım konuşuldu ancak böyle bir şey hiç olmadı" ifadelerini kullandı.

" İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMEDİM"

İstifa söylentilerine de cevap veren Bartomeu, "İstifa etmek aklımın ucundan bile geçmedi. Messi ve çevresindeki oyuncuların neler yapabileceğini biliyorum. Bence Messi ile bir şampiyonluk daha yaşayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor