Messi'den Ronaldinho için büyük fedakarlık!

Sahte pasaport ile Paraguay'a girdiği gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırılan Brezilyalı efsane Ronaldinho'nun hapisten çıkarılması için Lionel Messi 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Messi'den Ronaldinho için büyük fedakarlık!

Paraguay Devlet Mahkemesi, ülkeye sahte pasaportla giriş yapmaya çalıştıkları gerekçesiyle eski Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho ve kardeşi Roberto de Assis Moreira'nın tutuklanmasına karar vermişti.

Lionel Messi, arkadaşı ve akıl hocası Ronaldinho'ya yardım etmek için harekete geçti. Arjantinli yıldız, Brezilyalı efsanenin tüm borçlarını ödemeyi ve şu anda tutulduğu hapishanesinden çıkarılmasına yardım etmeyi istiyor.

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre; Arjantinli oyuncu, eski takım arkadaşını tutuklu olduğu hapishaneden çıkarmak için 4 milyon Euro karşılığında avukat ordusu tuttu.

Ronaldinho'nun Brezilya'da sahip olduğu borcun 9 milyon Euro'ya yakın olduğu ve Lionel Messi'nin bu miktarı da ödeyeceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor