Mertcan'ın Beşiktaş'a transfer olduğundan haberi yok!

Trabzonspor'un eski oyuncusu Mertcan Çam'ın Beşiktaş'a transfer olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Genç oyuncu transferle ilgili konuştu.

Mertcan'ın Beşiktaş'a transfer olduğundan haberi yok!

Beşiktaş'a transfer olduğuna yönelik iddiaları yanıtlayan Mertcan Çam, "Transferden haberim yok" dedi.


TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bandırmaspor'da forma giyen Mertcan Çam'ın 40 gün önce Beşiktaş'a transfer olmak için sözleşme imzaladığı iddialarına cevap veren genç oyuncu, "Menajerim benim adıma görüşmeleri yürütüyor. Günü geldiğinde her şey ortaya çıkar" dedi. 

2017-2018 futbol sezonunda devre arasında Bandırmaspor kadrosuna dahil olan 23 yaşındaki Mertcan Çam, hakkında çıkan transfer iddiaları nedeniyle spor kamuoyunun gündemine oturdu. Bandırmaspor'da kiralık oynayan genç oyuncunun iddialara göre 40 gün önce imzalanan bir sözleşme ile 885 bin dolar fesih bedeli ile Beşiktaş'a transfer olduğuna yönelik haberler çıktı. İddialarla ilgili konuşan genç oyuncu "Bu konuda benim bilgim yok. Uyandım, ben de yeni duydum. Ben fazla sosyal medyayı takip etmem. Bu aşamada çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Menajerim Metin Korkmaz her şeyi biliyor. Onun bilgisi vardır büyük ihtimalle. Ne gelişiyor, ne yapıyorlar, ne ediyorlar hiçbir bilgim yok. Bu aşamada Bandırmaspor’un başarısı için çaba harcıyorum" dedi. 

Trabzonspor’da yetişen Mertcan Çam, iki yıl Şanlıurfa’da kiralık oynamış, kamuoyuna da yansıyan ‘dayak’ olayı sonrası kulübüne geri dönmüş, bu sezon devre arasında da 2. Lig ekibi Bandırma’ya gönderilmişti. 

TRABZON’DAN ARAMIŞLAR

Genç oyuncunun, kendisini arayan yakınlarına ise “Haber çıkınca ben de büyük şaşkınlık yaşadım. Sabah beni bir Trabzonsporlu yönetici aradı ve Beşiktaş’a verdiklerini söyledi” dediği öğrenildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor