Merih Semerci'nin Kaleminden

İlkhaber Gazetesi köşe yazarı Merih Semerci “Gözlem” adlı köşesinde “Utanmadan, Sıkılmadan!” adlı yazısını kaleme aldı.İşte Sayın Semerci'nin “Utanmadan, Sıkılmadan” yazısı…Trabzonspor'da futbol yöneticiliği literatürüne iki kelime daha eklenmiş oldu. Cam

Merih Semerci'nin Kaleminden

İlkhaber Gazetesi köşe yazarı Merih Semerci Gözlem adlı köşesinde “Utanmadan, Sıkılmadan! adlı yazısını kaleme aldı.

İşte Sayın Semerci'nin Utanmadan, Sıkılmadan yazısı

Trabzonspor'da futbol yöneticiliği literatürüne iki kelime daha eklenmiş oldu. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.
Nedir bu kelimeler?
Utanmadan, sıkılmadan..!
Kim dedi?
Sorumlu bir yönetici.
Neden dedi?
Cep telefonlarından birileri birilerine mesaj çekmiş.
Nasıl çekmiş?
Utanmadan, sıkılmadan..!
Evet. Hiç utanmadan ve hiç sıkılmadan.
Okuyalım bakalım utanması, sıkılması gerekenler var mıymış.
Şampiyonluk vaat ederek iktidara gelenler, Trabzonspor gibi mazisi başarılarla dolu bir kulübe küme düşme tehlikesini yaşatırken, acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
Yıldızlar alacağız, hatta birinin parasını cepten vereceğiz diyerek kamuoyunu aldatanlar bu durum karşısında acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
Yönetim içinde iktidar kavgası yaparak kuruma zarar verenler acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
10 trilyon borçla alınan kulübün önemli futbolcularını da satarak borcu düşüreceği yerde 30 trilyona çıkaranlar acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
Musampa ve Marcelinho'yu yıldız diye bu millete yutturmaya kalkıp, daha sonra bu yıldızcıklar elde kaldığında acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
Fatih Tekke gibi gol kralı bir yıldızı satarken, Stepanov gibi yıldız olmaya aday bir futbolcuyu Chelse 5.000.000 EURO verirken satmayıp, sonradan Porto'ya 3.5000.000 EURO'ya satarken acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
İntertoto'ya katılmayı başarı sayarak, neydüğü belirsiz Galati gibi bir takıma iki maçta da yenilerek elenirken acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
Ziya Hoca önderliğindeki bu takım 7 maçta sıfır puan çekerken, oynattığı ilkel futbola bakıp da acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?

Geçtiğimiz yıl kuruluş yıldönümünü bu camianın ileri gelenleri ile değil, sadece taraftar dernekleri ile kutlarken, acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
40. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ziya Bey'den başlatılan yürüyüşe, kulüp başkanının katılmamasına acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
Kendi icraatlarını şirin gösterebilmek için eski yöneticiler hedef gösterildiğinde acaba hiç utanıp, hiç sıkıldılar mı?
v.s., v.s., v.s..!
Unatıp, sıkılmak temsiliyetini yüklendiğin kurumun başarı ve başarısızlığı ile birebir ilişkilidir.
Başarılı olursan onur ve gurur duyarsın.
Başarısız olursan da utanır ve sıkılırsın.
Hem başarısız olur, hem de utanıp sıkılmazsan düşün bakalım acaba ne olursun?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor