Mehmet Topal'dan flaş itiraf!

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 1-0 yendiği maçta Sarı Lacivertliler'in tek sayısını atan Mehmet Topal'dan karşılaşma sonrası çarpıcı bir açıklama geldi. Topal, topu eliyle isteyerek kontrol etmediğini söylerken, "Hakem olsaydım bu golü vermezdim" dedi.

Mehmet Topal'dan flaş itiraf!

Mehmet Topal Osmanlıspor maçı sonrasında kameraların olmadığı bölgede basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı. Mehmet Topal topa elinin değdiğini itiraf etti. 


Gol öncesi pozisyonu değerlendiren Mehmet Topal, "Skrtel'in kafa topuna çıktığı pozisyon sonrası top sekti ve elime çarptı. Topu elle kontrol etmedim. Daha sonra top önüme düştü ve vurdum gol oldu. O adrenalinle bunun farkına varamadım. O yüzden hiçbir şey söylemedim."

"Maçtan sonra izlediğinde golü verir misin?" sorusuna ise Mehmet Topal, "Hayır vermezdim. Top açık olan elime çarptı. Ben olsam vermezdim. Maç içinde bunu hissedebilseydim, ailem üzerine yemin ederim ki; gidip hakeme söylerdim. Aynı pozisyon Beşiktaş maçında sevdiğim kardeşim Atınç'ın başına da geldi. Orada kimse "Atınç niye söylemedi?" diye isyan etmedi. Topu kesinlikle elimle kontrol etmedim. Top elime çarptı, maçın adrenaliyle de bunun bir elle olarak karar verilebileceğine farkına varamadığım için hakeme söylemedim" yanıtını verdi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler