Mehmet Ekici'den Trabzonspor sözleri

Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye imzayı attı

Mehmet Ekici'den Trabzonspor sözleri
Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra sezon sonunda serbest kalan Mehmet Ekici, bugün düzenlenen imza töreniyle kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Transferle ilgili olarak ilk konuşan Aziz Yıldırım "Ocak ayında Mehmet Ekici'yi transfer etmek için Trabzonspor ile görüştük ama o dönem transfer gerçekleşmemişti. Mehmet Ekici'ye Fenerbahçe'yi anlattık. Gelirse neler olacağını izah etmeye çalıştık. Kendisi de Trabzon'a bağlı olduğu için o gün gelemedi. O da Trabzonspor'un kendisinden istediği tüm şartları yerine getirdi. Uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Kendisine 'hoşgeldin' diyorum. Ocak ayından Mayıs ayına kadar profesyonelce davranışını hiçbir zaman unutmayacağız.  Orta sahadaki eksikliğimizi tamamlayacak."

Mehmet Ekici ise transferden dolayı mutlu olduğunu belirterek " 6 aylık zor bir sürecin ardından buraya geldim. Yaşanan olaylara girmek istemiyorum ve ileriye bakmak istiyorum. Orada(Trabzonspor)altyapısındaki hocalarım benimle çok iyi ilgilendiler. Hepsine teşekkür ederim.Değerli başkanım ve yöneticilere ne kadar teşekkür etsem azdır. Hep yanımda durup bana destek verdiler. Hakkımda birçok şey yazıldı. Yüzde 60'ı doğrudur ama doğru olmayan şeyler de yazıldı. Dediğim gibi geçmişe fazla takılı kalmak istemiyorum. Kariyerimde 6 ayı çöpe atmadım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Bu kulübün büyüklüğünü ve değerini hissettim. O yüzden buraya gelmek istedim.  Psikolojik yardım almadım. Ailem, başkanım ve yöneticilerimin bana güveni, saygısı ve sevgisi sayesinde ayakta kaldım. Önümüzdeki sezon serbest vuruşlarda topun başında inşallah beni göreceksiniz. Bu konudaki istikrarımı da biliyorsunuz." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler