Mbappe'nin yerine Mohamed Salah!

Fransız devi PSG, yıldızı Kylian Mbappe'nin biten sözleşmesi ile sezon sonunda takımdan ayrılması durumunda yerine Liverpool'dan Mohamed Salah'ı transfer etmek istiyor.

Mbappe'nin yerine Mohamed Salah!

Kylian Mbappe'nin PSG, Mohamed Salah'ın Liverpool ile olan ve bitmeye yaklaşan sözleşmelerini uzatmamaları futbol dünyasının iki önemli yıldızına ilişkin söylentileri artırıyor. Son olarak Fransız devi PSG'nin Mbappe'nin ayrılığı durumunda Salah'ı öncelikli hedef belirlediği aktarıldı. 

Mbappe'nin yaz aylarında takımdan ayrılması durumunda Vinicius Junior ve Erling Haaland gibi isimleri kadrosuna katabileceği iddia edilmiş PSG için flaş iddia Todofichajes'ten geldi. PSG'nin ilk hedefinin Liverpool'dan Mohamed Salah olduğu belirtildi. 

Salah'ın Liverpool ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek. İngiliz ekibi, müthiş bir sezon geçiren Mısırlı yıldızını kadroda tutabilmeyi umuyor. PSG ise bu transfer için yaklaşık 150 milyon Euro'luk bir bonservis ödeme hazırlığında. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor