Mandıralı'dan Bero eleştirisi

Hami Mandıralı maçı yorumladı

Mandıralı'dan Bero eleştirisi
Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hami Mandıralı, bordo mavililerin deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Takvim'deki köşesinde maçı yazan Mandıralı, Çalımbay'ın Bero tercihini eleştirdi.

İşte Mandıralı'nın yazısı;

Bu futbola 1 puan iyi!

BİR takımın bir hafta sonra bu kadar oyun karakteri değiştirmesi çok ilginç. Galatasaray maçında kazanmak için herşeyi yapan bir takım vardı sahada. Ancak bu hafta oyun kimliğini kaybettiler. 1 puana razı biçimde oynadılar. Bu futbolla 1 puan bile Trabzonspor için başarı! Kayserispor kazanmak için herşeyi yaptı. Bordo-Mavililer ise rakibini karşıladı. Trabzonspor'da defans Kayserispor'a gol attırmamak için herşeyi yaptı. Çok kötü bir Trabzon izledik. Bordo- Mavili ekipte geçen hafta övdüğümüz isimler dün kötüydü.
Kayserispor çok etkili oynadı.

​BERO ISRARI NİYE!
Rıza hocanın Bero ısrarını anlamak mümkün değil. Birşey üretmiyor. Bir oyuncu koşuyor diye oynatılıyorsa onun her takımda oynaması gerekir! Onazi'nin sakatlanarak çıkması Trabzonspor'un oyununu etkiledi. Rıza hoca, 'Yenilmeyeyim, yakalarsam da atayım' anlayışıyla oynadı.
Son dakikadaki pozisyonda bu gerçekleşebilirdi.
Abdülkadir'in şutu gol olsa Trabzonspor bu oyunla kazanabilirdi.
Futbolun güzelliği de bu... Trabzonspor'da Rıza hoca milli arada bir an önce takımı düzeltmeli. Milli ara Rıza hoca için ilaç olabilir. Ama Trabzonspor'da Burak Yılmaz, Sosa, Rodallega ve Castillo'nun bir an önce kendi kimliklerine bürünmesi lazım. Trabzonspor zirveden uzak kaldı... Bir an önce toparlanmalı.
Üst üste galibiyetler alarak üst sıralara tırmanmalı.

MAÇIN EN İYİSİ ONUR
Takımına 1 puanı getiren isimdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ BERO
Trabzon'un en etkisiz oyuncusuydu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor