Manchester United Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda?

Gecenin maçı Manchester United Sevilla maçı şifresiz yayınlanacak. Manchester United Sevilla canlı yayını hangi kanalda saat kaçta? İşte detaylar

Manchester United Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan var. Bu akşam son 16 turunda Manchester United Sevilla maçı oynanacak. İki Avrupa devi kozlarını paylaşacak.

Manchester United Sevilla canlı yayını hangi kanalda saat kaçta?

Bu gece oynanacak mücadele saay 22.45'te başlayacak. Karşılaşmayı TRT 1 canlı yayınlayacak. Spor severler bu karşılaşmayı böylece şifresiz olarak izleyebilecek.

A Grubu'nda Basel, CSKA Moskova ve Benfica'yı geçerek gruptan 5 galibiyet 1 mağlubiyetle lider olarak çıkan İngiliz devi Manchester United, Liverpool, Spartak Moskova ve Maribor'un olduğu E grubunu 2 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 2. olarak tamamlayan İspanyol ekibi Sevilla'yı ağırlayacak.

İngiliz ekibi Premier Lig'de bu sezon 30 maça çıkarak 20 galibiyet 5 beraberlik ve 5 beraberlik alarak 65 puan toplayıp 2. sırada yer alırken Sevilla ise İspanya'da istikrarsız bir görüntü ortaya koydu. Sevilla La Liga'da 14 galibiyet 3 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 45 puan alarak 5. sırada bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor