Manchester City Liechester'i yendi!

Manchester City kendi evinde Leicester City ile karşılaştı

Manchester City Liechester'i yendi!
Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Manchester City kendi evinde Leicester City'i 2-1 yenerek kritik bir galibiyet elde etti.
 
Etihad Stadı'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan mavi-beyazlı ekip, 29'da David Silva ve 36'da Gabriel Jesus'un penaltı golleriyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. 42'de Okazaki şık golüyle ilk yarının skorunu ilan etti: 2-1.
 
76'da Clichy'nin Mahrez'i ceza sahası içinde düşürmesinin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda Riyad Mahrez'in ayağı kaydı. Yıldız oyuncunun önce sol sonra sağ ayağına dokunan top ağlarla buluştu. Ancak çift vuruş olduğu için hakem golü geçerli saymadı.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manchester City, taraftarlarına galibiyet hediye etti. Bu sonuçla Manchester City puanını 72'ye yükseltti. Leicester ise 43 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor