Malaga Barcelona maçı özeti

İspanya La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda Malaga ile karşı karşıya geldi. La Rosaleda Stadı'nda oynanan mücadeleyi Barça 2-1'lik skorla kazandı.Arda Turan'ın ilk 11'de başladığı ve 90 dakika sahada kaldığı mücadelede Barcelona'ya

Malaga Barcelona maçı özeti

İspanya La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda Malaga ile karşı karşıya geldi. La Rosaleda Stadı'nda oynanan mücadeleyi Barça 2-1'lik skorla kazandı.

Arda Turan'ın ilk 11'de başladığı ve 90 dakika sahada kaldığı mücadelede Barcelona'ya galibiyeti gören goller, 2. dakikada Munir El Haddadi ile 51. dakikada Lionel Messi'den geldi. Malaga'nın tek sayısını ise 32. dakikada Juanpi kaydetti.

Barcelona ile La Liga'daki 3. maçına çıkan milli oyuncumuz Arda Turan, yeni takımıyla ligde ilk kez 90 dakika sahada kaldığı maçın 71. dakikasında sarı kart gördü. Öte yandan Arda, mücadeledeki 55 pasının 54'ünde başarı sağladı.

Bu skorun ardından Barça ligdeki yenilmezlik serisini 13 maça çıkarırken, 48 puanla liderliğe yerleşti. Malaga ise 24 puanla 12. basamakta kaldı.

La Liga'nın 21. haftasında Barcelona evinde zirvedeki rakibi Atletico Madrid ile karşılaşacakken, Malaga ise deplasmanda Eibar'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor