Mahmut Aksu haber61'e konuştu

İşte Aksu'nun haber61.net'e yaptığı açıklamadan bazı satır başları:

Mahmut Aksu haber61'e konuştu

Devre arasında transfer yapmak çok zor .Yurt dışından hem takımı ve de kendi düşüşte olan oyuncu almayacağız”

“İnternet sitelerinde 3-5 aynı kişi sürekli aleyhimizde yorum yapıyor. Onların fikirleri sabit.  Konuştuklarımın da harfiyen arkasındayım”

“Bir futbolcu hemen gelmek istiyor ve kulübü de hemen vermek istiyorsa o transferde sorun var demektir. Kolay transfer yapmayacağız”

“Yurt dışından bilmediğimiz, tanımadığımız oyuncu almaktansa , yurt içinden bildiğimiz bir oyuncuyu transfer ederiz”

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu devre arası transfer  yapmanın sezon başında transfer yapmaktan daha zor olduğunu söyledi. Aksu haber61'e yaptığı özel açıklamada, geçtiğimiz günlerde bir ulusal gazetede kendi açıklamalarının tam anlamıyla doğru anlaşılıp yazılamadığını ifade ederek ”Ben İnternet siteleri ile ilgili olarak, İnternet siteleri  istiyor diye transfer yapmayız demedim.  Böyle bir ifadem olmadı. İnternet sitelerinde bizimle ilgili fikirleri sabit olan ve sürekli aleyhimizde olan ve yorum yapanlar var. Hatta bunların Nuri Albayrak yönetiminden farkı yok diye yorum yazıyorlar. Bunların sayısı da öyle fazla değil 3-5 kişi.  Biz sezon başında 23 oyuncu aldık. Bu transferlerin 11 i A  takımda oynuyor. Bu yorumları yapanlar bunları göremeyenler ya da görmemezlikten gelenlerdir. Ben sayıları 3-5 kişi olan bu insanlar  istiyor diye transfer yapmayız dedim.“ dedi.

SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM

Mali Sayman Mahmut Aksu bu güne kadar söylediklerinin hepsinin arkasında olduğunu ifade ederek    ” Devre arasında transfer yapmak bazılarının dediği kadar kolay değil. Hiçbir kulüp sorunsuz ve kaliteli oyuncusunu vermez. Bizim Transferde bir kriterimiz var. Yurt dışında hem takımı , hem de kendi performansı düşüşte olan bir futbolcu almayacağız. Eğer Avrupa'dan böyle bir oyuncu alırsak mevcut sisteme de zarar vermiş oluruz. Fayda yerine böyle transfer zarar verir “ dedi

KOLAY TRANSFERDE SORUN VARDIR

Mali Sayman Mahmut Aksu transferde belli bir çizgileri olduğunu da sözlerine ekleyerek şunları söyledi ”Avrupa'dan talip olunan oyuncu hemen gelmek istiyor, kulübü de onu hemen vermek istiyorsa bu sorunlu bir transfer demektir. Bu tip transferde ya oyuncunun performansı yetersizdir, yada problemlidir  Biz kolay transfer yapmayacağız derken bunu kast ettik.Ancak bu tam olarak anlaşılmadı.Bu açıklamam farklı algılandı. Astronomik bedeller ödemediğiniz sürece hiçbir kulüp Devre arasında  kaliteli ve uyumlu futbolcusundan vazgeçmez. Hemen geçiyorsa zaten o transferde sorun var demektir”

BİLMEDİĞİMİZİ ALMAYACAĞIZ

Mali Sayman Mahmut Aksu yurt dışından tanımadıkları ve hakkında bilgi sahibi olmadıkları futbolcu transfer etmeyeceklerini de sözlerine ekleyerek” Hocamızla yaptığımız değerlendirme toplantısında onunda görüşlerinin bu yönde olduğunu gördük. Avrupa'dan bilmediğimiz oyuncu almak yerine yurt içinden bildiğimiz transfer yaparız. Bilmediğiniz oyuncunun Trabzon'a katkısı meçhul, oyuncunun kalitesi meçhul olur. Bu transferler kulübe ekonomik ve prestij anlamda zarar verir. Bu nedenle bilinmedik oyuncu yerine yurt içinden bildiğimiz oyuncuyu alırız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor