Maç öyle bir sebepten iptal edildi ki !

İzmir Amatör Küme 1. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Gümüldürspor ile Urla Gençlik arasında oynanan maç, Gümüldürspor’un sakatlanan oyuncularının yerine yedek oyuncu olmadığı için hakem tarafından tatil edildi.İzmir’de yeşil sahalarda ender rastlanan bir ola

Maç öyle bir sebepten iptal edildi ki !

İzmir Amatör Küme 1. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Gümüldürspor ile Urla Gençlik arasında oynanan maç, Gümüldürspor’un sakatlanan oyuncularının yerine yedek oyuncu olmadığı için hakem tarafından tatil edildi.

İzmir’de yeşil sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı. İzmir Amatör Küme 1. Lig 8. Grup’ta mücadele veren Gümüldürspor ile Urla Gençlik karşı karşıya geldi. Narlıdere Stadı’nda oynanan maçta Gümüldürspor, oyuncusu olmadığı için sahaya 10 kişi çıktı. Maç başlar başlamaz Urla Gençlik’in golleriyle birlikte Gümüldürspor’un sakatlıkları da üst üste geldi.

Maçın 35. dakikasına kadar Gümüldürsporlu dört oyuncu sakatlandı. Urla Gençlik’in 12-0 önde olduğu karşılaşmada, Gümüldürspor’da sakatlanan oyuncuların yerine değişiklik yapılacak futbolcu olmayınca, hakem de kural gereği maçı tatil etmek zorunda kaldı. Yeşil sahalarda çok rastlanmayan bu duruma herkes şaşırırken, maç sonucu ile ilgili kararı ise tertip komitesi verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor