Maç öncesi Fener'de kriz!

Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe'de son durum

Maç öncesi Fener'de kriz!
Trabzonspor'un yarın deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe'de büyük sıkıntılar yaşanıyor. 

KADRO KURMAKTA SIKINTI YAŞIYOR

Gençlerbirliği maçında sağ dizinden sakatlanan Mehmet Topal'ın hem ön, hem de çapraz bağlarında incelme olduğu, oynatılması halinde bağlarının kopabileceği bildirildi. Topal'ın kalan iki maçta oynatılmayacağı, sezonu kapattığı kaydedildi.

ORTADA İKİ İHTİMAL VAR

Sıkıntı Topal'la sınırlı değil. Başakşehir'le oynanan kupa maçında arka adalesinden sakatlanan Ozan Tufan ile yine aynı maçta adalesindeki sakatlığı nükseden Şener Özbayraklı'dan da dev maç öncesi sakatlıkları var. Ozan'ın Trabzonspor'a karşı kesin oynamayacağı belirtilirken, Şener'in az da olsa oynama ihtimalinin bulunduğu ifade edildi. Şener yetişmezse derbide sağ bek yine Hasan Ali'nin, solda ise İsmail oynayacak. Topal ve Ozan ile cezalı Alper'in yokluğunda ise orta alanda Neustadter-Josef- Salih ya da Josef-Salih-Aatıf üçlüsü görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler