Lyon başkanı Trabzonspor'u unutamıyor!

Lyon Başkanı'nın Avrupa'daki ilk yenilgisi Trabzonspor'a karşı!

Lyon başkanı Trabzonspor'u unutamıyor!
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos'u eleyen Beşiktaş, çeyrek finalde Olimpik Lyon ile eşleşti. Beşiktaş ilk maçı 13 Nisan'da Fransa'da, rövanşı ise 20 Nisan'da İstanbul'da yapacak. Kritik karşılaşmalar öncesinde Fransız kulübünün başkanı Jean Michel Aulas'ın ilginç bir istatistiği dikkat çekti.

AVRUPA'DA İLK YENİLGİ TRABZONSPOR'A KARŞI

1987 yılında kulübü satın alan ve o tarihten itibaren başkan olan Jean Michel Aulas, Avrupa'da ilk mağlubiyetini Trabzonspor'a karşı oynadığı maçta aldı. 1991 yılında oynanan UEFA Kupası 2. tur maçında sahasında Trabzonspor'a 4-3 mağlup olan Lyon, rövanşta da bordo mavililere yenilerek elenmişti.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Roma'ya karşı oynanan rövanş maçında 200. kez kulübün başında Avrupa maçına çıkan Jean Michel Aulas, 102 galibiyet, 40 beraberlik ve 58 mağlubiyet aldı.

Futbolarena
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor