Lucescu'nun gözü Abdulkadir'de

2020 planı dahilinde onu da kadroya alacak

Lucescu'nun gözü Abdulkadir'de
2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde I Grubu'nu 15 puanla 4'üncü sırada tamamlayarak elenen A Milli Takımda, EURO 2020'ye direk katılım sağlamak için çalışmalar şimdiden başladı. Daha genç ve dinamik bir milli takım kurma hedefi olan Lucescu, Kasım ayında A Milli Takıma 2 hazırlık maçı yaptıracak. 

ROMANYA VE SLOVAKYA İLE OYNAYACAĞIZ

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off maçları tarihleri olan 9-14 Kasım aralığında maç yapma kararı alan A Milli Takımda rakiplerin ise Romanya ve Slovakya olacağı öğrenildi. Her iki hazırlık maçını da deplasmanda oynanması beklenirken, 1 maçın İstanbul ya da Malatya'da da oynanma durumu da olabilir. 

A Milli Takım teknik direktörü Lucescu'nun bu maçlara Trabzonsporlu Abdulkadir, Aytemiz Alanyaspor'dan Emre Akbaba, Kayserispor'dan Deniz Türüç gibi isimleri de alacağı ve yeni bir takım kuracağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor