Lucescu Burak Yılmaz'ı neden kadroya almadığını açıkladı!

UEFA Uluslar B Ligi 2. grup maçında Türkiye ile İsveç karşı karşıya gelecekler.

Lucescu Burak Yılmaz'ı neden kadroya almadığını açıkladı!

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 2. grup maçında A Milliler Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yarın İsveç Milli Takımını ağırlayacak. Saat 20:00'da başlayacak mücadeleyi Istvan Kovacs yönetecek.

Karşılaşma öncesi basın toplantısında konuşan Mircea Lucescu kadro seçimleri konusuna da açıklık getirdi.

Rumen Teknik adam yaptığı açıklamada, "Yeni bir ekip yarattığımız doğru. Oyuncularımızın tecrübelerini yükseltmeye çalışıyoruz. Zannediyorum Avrupa'nın en genç milli takımıyız. Bu geleceğin, bu ekibe ait olduğunu gösterir. Tabii sonuç almamız lazım. Sonuçlar performansınızı yukarıya çeker. Yarınki maçın öneminin bilincindeyiz. Bazı oyuncularımız müsait değildi. Elimizdeki kadro işin öneminin farkında." dedi.

BURAK YILMAZ'I ALMAK İSTEDİM ANCAK...

"Stockholm'deki gibi seyirci desteği bekliyoruz. Bu genç ekibin seyircinin itmesine ihtiyacı var. 1 senedir bu arkadaşlarla çalışıyoruz. Hepsi üst seviyelere geldi. Cengiz gibi, Okay gibi isimler yukarı çıktı. Bundan önceki Milli takımı bir yerlere getirdi. Şimdi gençlerle daha ileriye getirmek istiyoruz. Emre Akbaba bizim için önemli bir oyuncuydu. Burada olmaması üzücü, oyunumuz içinde önemli bir yeri var. Mehmet Topal ameliyat olduğu için maça hazır değil. Enes'in bir sağlık sıkıntısı var. Burak Yılmaz'ı almak istedim ancak kulubüyle son yaşanan olaylardan sonra onu kadroya almak mümkün olmadı. Umut'u almak istedim o da 34 yaşında. Ama çok iyi bir ekibim var. Tecrübe lazım. Genç bir ekibim var ama memnunum. Oynadığımız bütün maçlarda oyunun hakimi bizdik. Bireysel hatalardan goller yiyoruz. Sonuca ihtiyacımız var. Sonuç aldığımız zaman bu ekip çok daha iyi olacaktır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor