Liverpool Roma maçı saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool Roma karşılaşması bu gece nefes kesecek. Zorlu maç şifresiz olarak ekranlara gelecek. Liverpool Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar

Liverpool Roma maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk karşılaşmaları başlıyor. İlk maç bugün Liverpool Roma arasında oynanacak. İşte Karşılaşma hakkında detaylar...

LİVERPOOL ROMA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
 
İngiliz devi Liverpool ile İtalyan temsilcisi Roma'nın karşılaşması bu akşam saat 21.45'te olacak. Anfield Road Stadı'nda oynanacak maçı TRT1 canlı olarak yayınlanacak. 

Tarihinde oynadığı tek Şampiyonlar  Ligi finalinde Liverpool'a kaybeden Roma, bu kez yarı finalde karşılaşacağı  rakibini eleyerek rövanşı almak istiyor.
LİVERPOOL ROMA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
 
  Roma rövanş için sahaya çıkacak
 
Avrupa arenasında iki takım arasında daha önce 5 karşılaşma yapıldı.  Bu maçların ikisi beraberlikle sonuçlanırken, ikisini Liverpool, birini ise Roma  kazandı. Bu maçlarda Liverpool 5, Roma ise 2 gole imza attı.
 
İki takım arasındaki en önemli karşılaşma ise 1984 yılında oynandı.  Organizasyonun o zamanki adı Avrupa Kupası finalinde Roma Olimpiyat Stadı'nda  karşılaşan iki takım arasındaki mücadelenin normal süresi, 1-1 beraberlikle  sonuçlandı. Uzatmalarda gol olmayan mücadeleyi Liverpool, penaltı atışları  sonunda 4-2 kazanarak kupayı müzesine götürdü. Roma ise Şampiyonlar Ligi'nde  finale kalma başarısını bir daha tekrarlayamadı.
 
Roma Cengiz Ünder'e güveniyor
 
Roma'nın sezon başında Medipol Başakşehir'den kadrosuna kattığı milli  futbolcu Cengiz Ünder, her geçen gün yükselen performansıyla takımının en önemli  gol silahları arasında yer alıyor.
 
Sezonun ilk yarısında Roma'da fazla süre alamamasına rağmen ikinci  yarıda büyük çıkışa geçen milli futbolcu, bu sezon takımına tüm kulvarlarda 7 gol  ve 2 asistle katkı verdi.
 
Takımının son 16 turunda Shakhtar Donetsk'i elediği maçlarda bir kez  ağları sarsan 20 yaşındaki Cengiz, Barcelona karşısındaki çeyrek final rövanşında  ise yaptığı asistle göz doldurdu.
 
Roma'nın en önemli gol silahı konumunda ise Bosna Hersekli santrafor  Edin Dzeko bulunuyor. Bu sezon şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 10 maçta 6 gol ve 3  asist üreten 32 yaşındaki oyuncu, ligde ise 14 kez ağları sarsarak takımının en  golcü oyuncusu unvanını elinde bulunduruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler