Leonidis'ten Naim Süleymanoğlu açıklaması: 'Kendimi iyi hissetmiyorum'

Naim Süleymanoğlu'nun en büyük rakibi olan Yunan Valerios Leonidis, Skorer'e konuştu, efsane sporcunun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Leonidis'ten Naim Süleymanoğlu açıklaması: 'Kendimi iyi hissetmiyorum'

51 yaşındaki eski halterci "Şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kötü haberi aldım ve çok üzgünüm. O benim rakibim ama aynı zamanda arkadaşımdı, söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.
 
Yıllar boyu Süleymanoğlu'nun gölgesinde kalan, dünya rekoru kırdığı müsabakalarda bile Naim'in ardından yeni bir rekor kırarak kendisini geride bıraktığı Yunan sporcuya, hayatını kaybeden efsane ile aralarında geçen en unutamadığı anı sorunca Leonidis şu yanıtı verdi:
 
'Biz en iyiyiz' dedi
"Aslında Naim Süleymanoğlu ile geçirdiğim her an çok değerliydi. Hepsi çok özeldi. Ancak Atlanta'yı özellikle hiç unutmam. O altın, ben gümüş madalya almıştım. Madalya seremonisi öncesinde kendisine 'En iyi sensin' dedim. Naim ise bana 'Biz en iyiyiz' diye cevap verdi".
 
'Cenazeye gelmek istiyorum'
İstanbul'da yarın düzenlenecek cenaze törenine katılıp katılmayacağını sorduğumuz Valerios Leonidis, buna dramatik bir yanıt verdi: "Aslında gelmek istiyorum. Ekonomik olarak pek iyi durumda değilim. Bu yüzden bireysel gelmem oldukça zor. Ancak Türkiye'de yetkili makamlardan bir davet, kolaylık olursa katılmayı çok isterim. Orada olup Naim'e son kez veda etmek istiyorum."
 
'Dünya için bir kayıp'
Kendisiyle İngilizce konuştuğumuz Leonidis baş sağlığı mesajını Türkçe vererek 'Allah rahmet eylesin' dedi, "Sadece Türkiye için değil tüm dünya adına Naim'in ölümü bir kayıptır" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler