Leandrinho'dan Trabzonspor açıklaması!

Sivasspor'un deneyimli oyuncusu Leandrinho, Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

Leandrinho'dan Trabzonspor açıklaması!
Sivasspor'un deneyimli oyuncusu Leandrinho, Radyospor'da açıklamalarda bulundu. Leandrinho'nun röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim'

"Göztepe maçı zor bir karşılaşma oldu. Atmosfer harikaydı. Bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Harika mücadele etik. Play-Off mücadelesi veren Göztepe karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz"

'Samet Aybaba bana güvendi'

"Performansımın artması aldığım süreyle bire bir ilişkili. Teknik direktör oyuncusuna güven verirse oyuncu elinden gelen her şeyi sahada yapar. Samet Aybaba hocamız bana güvenini verdi. Beni asıl pozisyonum olan sağ kanatta oynatıyor. Performansım gün geçtikçe artacak ve sezon sonunda şampiyon olacağız"

'Onlar bizim itici gücümüz'

"Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, son haftalarda stadyumu doldurmaya başladılar. Onlar bizim on iki numaramız, itici gücümüz bize destek versinler"

'Trabzonspor ilgilendi'

"Transfer döneminde birkaç takımla ismim anıldı. Trabzonspor, Alanyaspor, Gençlerbirliği benimle ilgilendi fakat Trabzonspor'dan resmi teklif olmadı. Gençlerbirliği, Alanyaspor ve Sivasspor'dan resmi teklifler aldım. Sivasspor'un teklifi bana cazip geldi, Osman Özköylü o dönem çok istedi ve kulüple benim planlarım uyuştu"

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler