LANETLİYORUZ !

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada 10 güvenlik görevlisi şehit oldu. Türk milletinin başı sağolsun. Şırnak'ın Beytüşşebap'tan ilçesinden gelen acı haber içimizi parçaladı. Teröristler

LANETLİYORUZ !

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada 10 güvenlik görevlisi şehit oldu.

 

Türk milletinin başı sağolsun. Şırnak'ın Beytüşşebap'tan ilçesinden gelen acı haber içimizi parçaladı. Teröristlerle güvenlik güçleri arasındaki silahlı çatışmada 10 güvenlik görevlisi şehit oldu.

 

Haber61 ailesi olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet; şehitlerin yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Ulusuna başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Türk milletinin bu zor günlerinde dik durarak şanlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğinden şüphemiz yok, birlik olmaya devam ediyoruz ve kararlılığımız için halkımızı yeniden kenetlenmeye davet ediyoruz.

 

-HABER61-

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor