Kweuke'den Trabzon'a şok sözler!

Küme düşen Rizespor'un forveti Kweuke Trabzonspor'un büyük takım olmadığını söyledi.

Kweuke'den Trabzon'a şok sözler!
Rizespor'un forveti Kweuke tıpı hocası ve başkanı gibi haddini aştı.

Haksız suçlamaların ardından oluşan gerilim soğutulmaya çalışılırken Kweuke saçma sapan bir açıklama ile yine gündemi hareketlendirdi. Büyük takım olmanın tek maçla olduğunu zanneden Kamerunlu oyuncu Trabzonspor'un büyük takım olmadığını söyledi.

İşte Fanatik'e konuşan Kweuke'nin skandal sözleri;

“Son Alanyaspor maçına çıkarken yani sahaya adımımı attığımda ligde kalma şansımızın yüzde 50 olduğunu düşünüyordum. Sonuçta bu maçı kazanmak için savaşacağımızı biliyordum ama diğer tarafta Trabzonspor’un da, Bursaspor’u yenmesi gerekiyordu. Yani sadece bize bağlı bir durum yoktu. Biz 3 puanı aldık ama Trabzon’un, evinde Bursa’ya kaybedeceğini aklımdan bile geçirmemiştim. Onların büyük bir takım olduğuna inanıyordum. Çünkü büyük takımlar, her maça kazanmak için çıkar ve bu doğrultuda futbol oynarlar. Ancak kazanamadılar ve benim için şu an itibariyle Trabzonspor normal bir takım. Ortaya çıkan sonuç da tam bir hayal kırıklığı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor