Kupa ne oldu Hacıosmanoğlu ?

İbrahim Hacıosmanoğlu, ’’Ya biz o kupayı alacağız ya da kupa bizi alacak” dedi.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu nerdeyse bu güne kadar  verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. ,  9 Eylül 2013 de düzenlediği basın toplantısında  “Ya O kupa Beni Alacak

Kupa ne oldu Hacıosmanoğlu ?

İbrahim Hacıosmanoğlu, ’’Ya biz o kupayı alacağız ya da kupa bizi alacak” dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu nerdeyse bu güne kadar  verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. ,  9 Eylül 2013 de düzenlediği basın toplantısında  “Ya O kupa Beni Alacak Ya Ben O Kupayı Alacağım “şeklindeki açıklamasının üzerinden 2 yıla yakın bir zaman geçti .

 Trabzonspor taraftarlarına  göreve başladığından bu güne kadar bir çok söz veren başkan Hacıosmanoğlu verdiği sözlerin hiç birini yerine getiremedi.

Trabzonspor taraftarına 9 Eylül 2013 tarihinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe tarafından 2010-2011 sezonunda çalınan Şampiyonluk kupasını YA Ben O Kupayı Alırım Yada O Kupa Beni” Şeklindeki ifadeleriyle geri alacağına dair söz veren başkan Hacıosmanoğlu o günden beri ne kupayı alabildi ne kupa onu. 

Trabzonspor taraftarları şimdi başkanın 2013 de verdiği sözü tutmasını bekliyor.Ya sözünü tut Kupayı al yada Kupa seni alsın

İŞTE BAŞKANIN O GÜNKÜ SÖZLERİ

UEFA'nın tüzüğüne göre, bu kişiler bakkaldan ekmek çalmadı, Ben Trabzonspor'un Başkanıyım.  Haksızlık sadece Trabzonspor'a yapıldı başka kimseye yapılmadı. 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un elinde şampiyonluk çalındı. Kupa ya bizi alır, ya da biz onu alırız. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor