Kupa maçlarını hangi kanal yayınlayacak ?

 Futbolda Türkiye Kupası organizasyonunun naklen yayın sözleşmesi imzalandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın, Türkiye Kupası

Kupa maçlarını hangi kanal yayınlayacak ?

 

Futbolda Türkiye Kupası organizasyonunun naklen yayın sözleşmesi imzalandı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın, Türkiye Kupası maçlarının A Haber'de yayınlanmasını öngören naklen yayın sözleşmesini imzaladıkları belirtildi. 
 
A Haber televizyonunun binasında gerçekleştirilen imza törenine, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten'in de katıldıkları kaydedilirken, TFF Başkanı Demirören'in yaptığı açıklamada, ''Geçen sene Türk futbolunda olumsuzluklar yaşandı. Türk futbolu müşteri bulamazken Turkuvaz Medya önemli katkılar sağladı. Sayın Ufuk Özerten'in burada bulunmasını özellikle istedim. Çünkü bu organizasyonda onun önemli katkıları var. 81 ilin takımı bu sezon Türkiye Kupası'nda mücadele edecek. Buradaki en önemli ayrıntı amatör takımların da kupaya dahil olması. Geçen sezon 57 olan takım sayısını, bu sezon 156'ya çıkardık. Yine geçen sezon 56 olan maç sayısı bu defa 177'' ifadelerini kullandığı aktarıldı. 
 
TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten'in ise, Türkiye Kupası'nda bu sezon bir ilkin gerçekleştiğini vurgulayarak, ''Türkiye Kupası'nda bu sezon 81 ilin takımlarının yer alması sadece benim değil, federasyon olarak bir ekip çalışmasının ürünü. Bütün amacımız futbolu tabana yaymak. Yaşanan olumsuzluklar sonrası futboldan uzaklaşan insanları tekrardan futbola çekmek ve futbolun güzelliklerini konuşmak istiyoruz'' dediği belirtildi. 
 
Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın da, geçen sezon zorlu ve sıkıntılı bir sürecin yaşandığını ve grup olarak katkı sağlamaya çalıştıklarını aktararak, katkılarını bu sezon da sürdürdüklerini dile getirdiği vurgulandı. 
 
Öte yandan, yayın sözleşmesinin imzalanması sonrası Türkiye Kupası'na yeniden sponsor olan Ziraat Bankası ile A Haber arasında anlaşma imzalandığı ve yeni dönemde de organizasyonun isminin ''Ziraat Türkiye Kupası'' olacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler